TIETOA MEISTÄ

Arkkitehdit Kontukoski Oy tarjoaa monipuolisesti kaikki rakennushankkeessa tarvittavat rakennussuunnittelun ja pääsuunnittelun palvelut. Lisäksi teemme kaupunki-, piha- ja sisustussuunnittelua sekä hankkeiden esisuunnittelua.

Erikoisosaamistamme on rakennushankkeiden tiedonhallinta hyödyntäen monipuolisesti tietomallipohjaista suunnittelua mukaan lukien suunnitelmien havainnollistaminen visualisoinneilla ja virtuaalimalleilla sekä hankkeiden tietomallikoordinointi.

Pääosa suunnittelukohteistamme on julkisen rakentamisen ja palvelujen uudis- ja korjausrakennuskohteita. Asiakkainamme on muun muassa kaupunkeja, hyvinvointialueita, kiinteistösijoittajia ja rakennusliikkeitä. Toimistollamme on laaja kokemus eri hankemuodoista kuten allianssi- ja KVR/SR-hankkeista, ranskalaisista urakoista ja jaetuista urakoista.

Toimistollamme on kokemusta monista eri rakennustyypeistä, mutta vahvimmin edustettuina ovat terveydenhuollon, kokoontumistilojen ja pelastustoimen rakennukset. Edustamme hankkeiden mahdollisuuksiin ja mahdollistamiseen keskittyvää suunnittelunäkemystä, jonka lisäksi yrityksellämme on vuosikymmenien edestä ammattitaitoa ja kokemusta, joka auttaa hankkeiden riskien tunnistamisessa ja uhkien poistamisessa suunnittelun keinoin. Olemme sitoutuneet toimintamme jatkuvaan kehittämiseen ja suunnittelussa käyttäjälähtöisten, aidosti uusien ratkaisumallien etsimiseen.

Yritykseltämme löytyy useita korkeimman vaativuusluokan pätevyyden omaavia arkkitehti- ja pääsuunnittelijoita sekä uudisrakentamisen että korjausrakentamisen osalta. Yrityksellämme on RALA-sertifiointi. Henkilöstömme osaamista täydennetään jatkuvasti seuraamalla tiiviisti alan kehitystä, hankkimalla palautetta asiakkailta ja osallistumalla koulutuksiin. Kehitämme osaamistamme merkittävästi myös osallistumalla suunnittelukilpailuihin, joista olemme saavuttaneet useita voittoja.

Arkkitehdit Kontukoski Oy:n suunnitteluideologiana on yhdessä asiakkaan kanssa etsiä asiakkaan tarpeet ja toiveet täyttävä ratkaisu, joka on arkkitehtuuriltaan korkeatasoinen, ympäristöarvot huomioonottava ja teknisesti kestävä. Työmme perustana on vahva suunnittelun ja projektinhallinnan osaaminen, pysyminen sovituissa aikatauluissa sekä korkeatasoinen tietotekniikan hyödyntäminen.

Voit tutustua suunnittelukohteisiimme tarkemmin TÄSTÄ.

  • Pääsuunnittelu ja rakennussuunnittelu, uudisrakennukset ja korjausrakentaminen
  • Yhteistoiminnalliset hankkeet
  • Hankesuunnittelu
  • Sisustussuunnittelu
  • Pihasuunnittelu
  • Virtuaalimallit ja visualisointi
  • Tietomallit ja tietomallikoordinointi
SUUNNITTELUKOHTEITAMME