Uusi urheilukeskus Tampereen Nekalaan

Olemme iloisia saadessamme jakaa uutisen, että Tampereen Nekalaan on alkamassa uuden urheilukeskuksen rakentaminen. V55 Sport Station on monipuolinen urheilukeskus, joka tarjoaa huikeat puitteet erityisesti kiipeilylle ja skeittaukselle. Keskuksesta löytyvät myös moderni kuntosali, viihtyisä ravintola ja saunaosasto, jotka täydentävät urheilukeskuksen palveluita. Lisäksi rakennukseen sijoittuu työ- ja toimistotiloja, mikä lisää keskuksen monipuolisuutta.

Kuusikerroksinen rakennus toimii myös monipuolisena tapahtumien järjestämispaikkana ja kohtaamispaikkana erilaisille asiakasryhmille, tehden siitä vetovoimaisen kohteen niin paikallisille asukkaille kuin vierailijoillekin.

Rakennuksen arkkitehtoninen ilme on ainutlaatuinen ja moderni. Kolmiulotteiset, perforoidulla metallilevyllä verhoillut kaksoisjulkisivut tuovat rakennusmassaan kaupunkikuvallista mielenkiintoa. Kaltevat pinnat heijastavat sisätilojen monimuotoisia toimintoja ja luovat dynaamisen vaikutelman. Rakennuspaikalla on sijainnut aiemmin 1960-luvulla rakennettu teollisuuskiinteistö, joten uusi urheilukeskus tuo uutta elämää ja vireyttä historialliselle paikalle.

Arkkitehdit Kontukoski Oy vastaa hankkeen pää- ja arkkitehtisuunnittelusta, ja odotamme innolla tämän vision toteutumista. Voit tutustua projektiesittelyyn täältä: V55 Sport Station